Javna rasprava o Studiji utjecaja na okoliš za zahvat: OFFSHORE TERMINAL ZA PONOVNO UPLINJAVANJE UKAPLJENOG PRIRODNOG PLINA U TRŠĆANSKOM ZALJEVU

Obavještava se javnost i zainteresirana javnost da od 15. rujna do 15. listopada 2011. godine traje javna rasprava u SUO "Offshore terminal za ponovno uplinjavanje UPP-a u Tršćanskom zaljevu˝.

Javno izlaganje održati će se 23. (petak) rujna 2011. godine s početkom u 12,00 sati u prostorijama Gradske vijećnice Grada Umaga, ulica Garibaldi 6.

Koordinator javne rasprave je Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva u suradnji s Upravnim odjelom za održivi razvoj Istarske županije, Odsjek za zaštitu prirode i okoliša.

U ulaznom holu sjedišta Istarske županije u Puli, Flanatička 29, za vrijeme trajanja javne rasprave biti će izložen sažetak za javnost na hrvatskom i talijanskom jeziku u materijalnom obliku.

Pozivaju se svi zainteresirani da svoja mišljenja, prijedloge i primjedbe na Studiju upišu u knjigu primjedbi koja se nalaze uz izložene sažetke ili dostave u pisanom obliku zaključno sa 15. rujnem  2011. godine na adresu: Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva, Uprava za procjenu okoliša i industrijsko onečišćenje, Ulica Republike Austrije 20, 10000 Zagreb.

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe koji ne budu dostavljeni u roku i ne budu čitko napisani neće se uzeti u obzir u pripremi izviješća o javnoj raspravi.

SUOSažetak za javnost