Otvoren natječaj za izradu logotipa Savjeta mladih Istarske županije

Natječaj je otvoren do 25.02., a sudjelovati mogu mlade osobe od 15 do 30 godina. Nagradni fond iznosi 5.000kn.

Savjet mladih Istarske županije raspisao je natječaj za osobe zainteresirane za izradu novog logotipa. Odlična je to prilika za sve mlade kreativce da pokažu svoje znanje, steknu novo iskustvo i referencu u daljnjoj profesionalnoj karijeri i životu, a pri tome osvoje i vrijedne nagrade.

Sadržaj rada prijavljenog na javni natječaj mora sadržavati slijedeće priloge i informacije: prilog likovnog rješenja (znak i logotip/puni kolor i/ili c/b) opis i obrazloženje rada, izvedeni oblik logotipa u rezoluciji 1024x768 pixel.

Najbolje radove odabrat će Povjerenstvo sastavljeno od članova/članica Savjeta mladih Istarske županije. Rezultati natječaja bit će objavljeni nakon zaključenja natječaja na facebook stranici Savjeta mladih Istarske županije i stranici Istarske županije. Tri najbolja rada dobiti će za prvu nagradu 3.000,00 kn, za drugu nagradu 1.500,00kn, a za treću nagradu 500,00.

Javni natječaj je otvoren je do 25. veljače 2016., radovi se šalju isključivo elektroničkom poštom na adresu: savjetmladihistra@gmail.com


Više informacija o natječaju i načinu prijave možete pronaći na web stranicama Istarske županije Za sve dodatne informacije o natječaju o Savjetu mladih Istarske županije možete poslati upit na adresu savjetmladihistra@gmail.com ili poslati poruku na facebook stranici Savjeta mladih Istarske županije.