Konferencija IKA

Udruga za razvoj kreativnih industrija iz Rovinja-FARO 11- poziva zainteresiranu javnost te mlade kreativce Istre na konferenciju Kreativne industrije i coworking kao generator novih radnih mjesta i socijalne inkluzije koja će se održati u MMC Rovinj 05.10.2015.

Poslušajte predavanja koja će Vam približiti sektor kreativnih industrija i predstaviti brojne mogućnosti udruživanja kulturnog, IT i ekonomskog sektora. Uz predavanje dr.sc. Daniele Angeline Jelinčić s Instituta za razvoj i međunarodne odnose i predstavljanje novoosnovane Istarske filmske komisije koja djeluje pri IKA-i-Istarskoj kulturnoj agenciji-Agenzia culturale istriana, na konferenciji će se predstaviti 10 kreativaca iz područja oglašavanja, dizajna i arhitekture, umjetničkih zanata, IT sektora usmjerenog na multimedijalna rješenja u kontekstu interpretacije baštine te mode i kulturnog menadžmenta. Predavanja započinju u 10.30 h i traju do 16: 00 h.

Isti dan, od 18: 00 do 20: 00 pozvani ste u HOTEL ANGELO D'ORO, ulica Švalba, gdje je organizirano zajedničko druženje i konzultacije na kojem možete podijeliti iskustva s mladim profesionalcima koji su u Hrvatskoj i inozemstvu ostvarili karijere u području kreativnih industrija. Druženje će biti popraćeno nastupom dj MIĆE ( Miće Mace Rijeka).

Ulaz je slobodan na sve programe.

Konferencija je organizirana u suradnji s IKA-om - Istarskom kulturnom agencijom-Agenzia culturale Istriana pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture RH i Grada Rovinja.