Obavijest kandidatima prijavljenim na oglase za prijam u službu stručnog suradnika/ce za međunarodne projekte i višeg stručnog suradnika/ce za međunarodnu suradnju u Upravni odjel za međunarodnu suradnju i europske poslove Istarske županije

Obavještavaju se kandidati koji su podnijeli prijavu na oglase za prijam u službu višeg stručnog suradnika/ce za međunarodne projekte i višeg stručnog suradnika/ce za međunarodnu suradnju u Upravni odjel za međunarodnu suradnju i europske poslove Istarske županije, objavljene na oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje dana 13. srpnja 2015. godine, te na web stranicama Istarske županije, da će se prethodna provjera znanja i sposobnosti kandidata (pismeno testiranje i usmeni razgovor) održati dana 31. srpnja 2015. godine (petak) u 8.30 sati u zgradi Istarske županije u Puli, Flanatička 29 (sala za sastanke "Mijo Mirković - Mate Balota").
Prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti mogu pristupiti samo kandidati koji ispunjavaju sve formalne uvjete iz oglasa i kojima je brzojavom upućen poziv na testiranje.