Župan Miletić primio novo vodstvo SUA Istarske županije

Župan Miletić primio novo vodstvo SUA Istarske županije

U sjedištu Istarske županije, u Puli, istarski župan Boris Miletić primio je novo vodstvo Saveza udruga antifašista Istarske županije, koje je predvodio novoizabrani potpredsjednik Romano Božac.

Župan Miletić čestitao je potpredsjedniku SUA Istarske županije Romanu Božcu na imenovanju te mu je poželio puno uspjeha u budućem radu.

„Drago mi je što kao Istarska županija imamo dugogodišnju suradnju sa Savezom udruga antifašista, a posebno jer je u Istri antifašizam zapravo način života. Njegove vrijednosti, multikulturalnosti i uključivosti, i danas vrijedno čuvamo i njima se ponosimo“, istaknuo je župan Boris Miletić.

Potpredsjednik SUA Istarske županije Romano Božac zahvalio je županu na potpori u radu Saveza, dok je tajnik Lovro Sangaleti predstavio prve planove organizacije susreta u Čabru povodom 80.-te obljetnice formiranja 43. Istarske divizije, koja bi se ove godine trebala obilježiti posebnim programom.

Župan Miletić i pročelnik Upravnog odjela župana Ivan Glušac pohvalili su predstavnike SUA na angažmanu i poručili kako će Istarska županija nastaviti podupirati rad i aktivnosti ovog antifašističkog saveza.

Na prijemu je sudjelovao i član predsjedništva Saveza udruga antifašista Istarske županije Boris Siljan.

Kao nova predsjednica Saveza udruga antifašista Istarske županije ranije je izabrana Ada Damjanac koja je prva žena na toj poziciji u Istri.

Galerija fotografija