Poziv na završnu konferenciju projekta +Resilient "Što smo sve napravili – što nas još čeka"

EU Projekt +Resilient privodi se kraju što je prilika da se sagleda sve učinjeno u zadnje 4 godine na temu razvoja društvenih inovacija i društvenog poduzetništva u Istri. Također, prilika je da se okupe svi relevantni dionici, koji su sudjelovali na brojnim aktivnostima i onih koji žele postati dio cijelog novog eko sustava koji se izgrađuje.

Stoga, pozivaju se svi zainteresirani pojedinci, članovi i predstavnici udruga, ustanova, institucija, jedinica lokalne i regionalne samouprave, obrazovnog i znanstvenog sektora, nastavnike, znanstvenike, učenike, studente te posebno sadašnje i buduće društvene poduzetnike te oni koji su ili žele postati društveno odgovorni i ljude koji žele biti društveni inovatori.

Završna konferencija održat će se u četvrtak, 7. travnja 2022. godine u Zajednici Talijana u Puli - Circolo.

Prijave za sudjelovanje su obavezne, a obrazac se nalazi OVDJE.

Više informacija: zaklada@civilnodrustvo-istra.hr ili 052/212-938

Regionalni centar za razvoj društvenih inovacija – ReCeD'Istria pilot je projekt kojeg Zaklada Istra provodi u sklopu Projekta +Resilient. Projekt „+Resilient“ financiran je iz programa Interreg Mediteran 2014-2020 iz Europskog
fonda za regionalni razvoj i sufinanciran od strane Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. U projektu sudjeluje 14 partnera iz 8 zemalja Mediterana a cilj mu je umrežiti, povezati i prenijeti znanja i dobre prakse poticanja i razvijanja društvenih inovacija te utjecati na kreiranje jače institucionalne podrške na europskoj razini.