Javni poziv za podnošenje iskaza interesa od strane malih i srednjih poduzeća koja su voljna sudjelovati na regionalnom poslovnom sastanku koji će se održati u Beogradu 22. i 23. 04. 2015.

Istarska županija, Upravni odjel za međunarodnu suradnju i europske poslove u sklopu projekta Alterenergy objavljuje sljedeći javni poziv:

„Javni poziv za podnošenje iskaza interesa od strane malih i srednjih poduzeća koja su voljna sudjelovati na regionalnom poslovnom sastanku koji će se održati u Beogradu 22. i 23.04.2015 na temu održivog upravljanja energijom, energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije u sklopu projekta „Alterenergy“ financiranog od strane programa IPA ADRIATIC CBC 2007-2013“

Cilj ovog poziva je odabrati nekoliko malih ili srednjih poduzetnika sa sjedištem poduzeća u Istarskoj županiji čija je djelatnost vezana za održivu energiju, energetsku učinkovitost ili obnovljive izvore energije, te koji planiraju i žele proširiti svoje poslovanje van granica Republike Hrvatske, za sudjelovanje na poslovnom sastanku 22. i 23.04.2015 u Beogradu kojem će prisustvovati razna poduzeća iz Italije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Albanije i Grčke sa ciljem uspostave poslovne suradnje.

Preuzmite Javni poziv (pdf dokument)

Preuzmite i popunite Anekse (doc format)