12.01.10. u 11:26

Obavijest kandidatima/kandidatkinjama prijavljenim na natječaj za prijam u službu stručnog/ne suradnika/ce za međunarodne projekte, projektni asistent /ca na projektu PARENZANA II u Upravni odjel za turizam Istarske županije

Obavještavaju se kandidati/kandidatkinje koji su podnijeli prijavu na oglas  za prijam u službu Stručnog/e suradnika/ce za međunarodne projekte, projektnog/e asistenta/ice na EU projektu  'PARENZANA II', objavljenog dana 15. prosinca 2009.godine na oglasnoj ploči Zavoda za zapošljavanje i u sjedištu Upravnog odjela za turizam (Pionirska 1a, 52 440 Poreč) da će se prethodna provjera znanja i sposobnosti (testiranje) i intervju s Povjerenstvom za provedbu oglasa održati dana 20. siječnja 2010.g. (srijeda) u 09.00. sati u Puli, Flanatička 29, Istarska županija (sala  poglavarstva – I kat).

Prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti (testiranje) mogu pristupiti samo kandidati/kandidatkinje  koji ispunjavaju sve formalne uvjete iz oglasa  odnosno kojima je  pisanim putem upućen poziv na testiranje.