28.03.11. u 14:59

Pula: Primanje predsjednika klubova vijećnika oporbenih stranaka

Župan Istarske županije Ivan Jakovčić sa suradnicima, zamjenikom župana Vedranom Grubišićem i pročelnikom Upravnog odjela za gospodarstvo Alenom Damijanićem primio je 28. ožujka 2011. u Kabinetu župana predsjednike klubova vijećnika oporbenih stranaka u Skupštini Istarske županije, Plinia Cuccurina predsjednika Kluba istoimene nezavisne liste, Marina Rocea predsjednika Kluba vijećnika koalicije HDZ - HSS te Zdenka Pliška predsjednika Kluba vijećnika koalicije HSU - HSLS. 

S predsjednicima oporbenih klubova u Skupštini Istarske županije, župan Jakovčić je razgovarao o projektima i modalitetima za jačanje istarskog gospodarstva i prevladavanje krize. 

Opoziciju je pozvao da predlože konkretne mjere za prevladavanje krize, te ih je pozvao na konsenzus oko usvajanja mjera što će ih predložiti vijećnicima na tematskoj sjednici Skupštine Istarske županije, a koje su nastale na temelju razgovora s predstavnicima jedinica lokalne samouprave i gospodarstvenicima s čitavog područja Istarske županije.